diumenge, 1 de juny del 2014

Sortida General 3r trimestre


Contra tot pronòstic i buscant solucions als infortunis que ens van sorgir, l'Eixam va aconseguir marxar de Sortida General! Vam acabar anant a l'esplai Can Parellada de Terrassa. 

Faltava la colla d'Adoles i els Joves van començar a experimentar què és ser monitor/a. Érem pocs infants, cosa que donava a la sortida un caire més familiar. Malgrat que no fóssim gaire gent això no va evitar que ens visitessin uns entrenadors ben curiosos... Ai! Però que no ho sabeu! Doncs resulta que havíem de participar en un Torneig Interesplaieru i ens calia entrenament en les diverses disciplines esplaieres per guanyar. 

Després d'un dissabte intens entrenant i competint els uns contra els altres va resultar que no hi havia cap Torneig, que tot havia estat una estratègia perquè els infants s'adonessin que des de la competició exacerbada no arribem a enlloc. Cooperant totes juntes com a gran grup tenim més idees i podem fer més coses (sempre que ens escoltem els uns altres i siguem respectuosos entre nosaltres). 

Va ser una Sortida d'allò més divertida en la que vam poder aprendre moltes cançons i balls nous! Estem molt agraïdes a l'Esplai Can Parellada per haver-nos acollit en el seu local! Vam tenir molta sort que ens deixessin l'espai avisant amb tan poca antel·lació. Ens hi vam trobar la mar de bé!

Aprofitem l'ocasió per refrescar-vos la memòria i informar-vos sobre diversos temes... Que l'estiu sembla que ja és aquí després de les pluges, però nosaltres seguim tan a tope com sempre!


  • Dilluns 2 comencen les inscripcions de campaments de 19-21h al local de l'Eixam (duraran tota la setmana)

  • El 21 de juny, últim dia d'esplai, marxarem d'excursió a la Platja de XICS a GRANS! Ja us informarem amb la seva carta corresponent però us ho diem perquè ho tingueu en compte;). Aquell mateix dia la colla de Mitjans farà nit a l'Esplai.

  • GRANS, per la seva banda, fa nit a l'esplai el cap de setmana del 14 de juny!

  • ADOLES farà excursió a la platja del 20 al 22 de juny!

  • Gitanes: sí! Aquest any serem una gran colla ballant per gitanes! Assagem des de les 21h la colla de l'Eixam. Aquest dilluns comencen els assajos al Poliesportiu la Llana! Ens veiem allà!  

  • BOMBARDES! Enguany l'Eixam s'ha decidit a preparar una activitat durant la Festa Major de Rubí. I què millor que fer el que millor se'ns dóna? Doncs farem el 1r Torneig de Bombardes! Serà el diumenge 29 de juny a les 11h al Parc de la Pau i la Natura. Ja us informarem per les inscripcions, però ja us podem dir que serà brutal! 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada