diumenge, 8 de juny del 2014

Coneix l'equip de monitores d'#AixòNoSónCasals

Benvolgudes famílies, 

Poc a poc anirem desvetllant coses dels Casals d'Estiu 2014 que organitza l'Eixam en col·laboració amb l'AMPA al CEIP Pau Casals.

Us convidem a llegir-vos el Manifest que van fer les monitores de casals durant la Tancada de Preparació... Ens el va publicar el Diari de Rubí!


Per començar, us presentem l'equip de monitores que faran possible els Casals i que porten des del gener preparant-los! Tots ells són membres actius de l'equip de monitores de l'Eixam:

MARINA JUAREZ: 19 anys. Monitora que porta dos anys a l’òrbita de l’Eixam. Estudia Integració Social a l’IES La Serreta.
LAIA ALEGRE: 21 anys. Monitora que porta dos anys a l’equip de monis de l’Eixam. Estudia Pedagogia a la UB.
ANDREA VILCHES: 20 anys. Monitora que porta quatre anys formant part de l’Eixam. Estudiant de Biomedicina a la UAB. 
DAVID RODRÍGUEZ: 20 anys. Ha treballat molts anys com a monitor d’infants i s’ha incorporat a l’Eixam aquest any. Estudia Fotografia a l’Escola Groc.

GERARD SARDÀ: 19 anys. Porta quatre anys a l’entitat. És estudiant de Fisioteràpia a la Gimbernat. 
NATÀLIA CALATRAVA: 18 anys. Estudiant que acaba d’acabar Segon de Batxillerat. És el seu segon any a l’Eixam. 
ADAIA CASILLAS: 21 anys. Estudiant d’Estudis Literaris a l’UB. És el quart any que forma part de l’òrbita eixamera. 
NÚRIA DOMENECH: 20 anys. Estudia Treball Social a l’UB. És el quart any que està amb nosaltres.

  

I si vols conèixer qui porta la coordinació dels Casals... Al tantu! 
RAMON SAGALÉS: 24 anys. És el nostre monitor veterà, doncs porta 7 anys fent de monitor. Estudia Enginyeria Electrònica a la Politècnica de Vilanova. És el responsable pedagògic dels Casals d’Estiu. 
MIKI RUEDA: 19 anys. Estudiant d’Educació Social a la UOC. Des dels quatre anys infant de l’Eixam i el tercer de monitor. És el responsable logístic dels Casals d’Estiu.

Finalment dir-vos dues cosetes:

Primera:  El correu electrònic serà el mitjà principal per anar-vos informant de tot. Tot i així, per poder seguir el dia a dia dels casals, actualitzarem el nostre BLOC i us reenviarem l’enllaç per correu per a que les famílies de Casals estigueu informades de com s’ho passen de bé els vostres fills i filles.

Segon: El 25 de juny a les 20:30h al Pau Casals serà el moment en que totes ens trobarem. La setmana anterior, rebreu un correu amb l’ordre del dia així com un missatge recordatori de text als telèfons mòbils que ens heu proporcionat.

Si teniu qualsevol dubte i no pot esperar a la reunió del 25 de juny, feu-nos-ho saber per correu electrònic o contactant per telèfon (682.550.821).

No oblideu de visitar el BLOC, fer-vos ‘amics’ de l’Esplai Eixam al Facebook i fer moltes piulades al Twitter (@esplaieixam, #aixònosóncasals #energiadeleixam).

Moltíssimes gràcies per la vostra atenció,


Equip de monitores dels Casals d’Estiu 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada