Activitats Extraordinàries


TOGETHER FOR DIVERSITY (2013)

Aquest any la colla de Joves de l'Eixam ha participat en l'activitat internacional d'estiu que organitzava Esplais Catalans (ESPLAC) a Catalunya. El campament internacional estava situat al peu del Pedraforca. 

RUTA PEL RIPOLLÈS I EL BERGUEDÀ (2013)


Aquest any els Adoles han realitzat la seva primera ruta! De Ripoll a Berga. 13 dies d'allò més intensos en els que la colla s'ha cohesionat moltíssim. Vam acabar les últimes nits al campament amb tot l'esplai. 

Ha estat una ruta farcida de sorpreses i novetats en la que cada dia visitàvem un període històric diferent tot centrant-nos en els diversos sistemes polítics i socials que han convergit al llarg dels segles. 


INTERCULTURAL FRUIT SALAD (2011)

El passat estiu, el grup de Joves de l'Esplai Eixam i les seves monitores, van preparar un intercanvi cultural a la casa de colònies els Oms amb joves italians, francesos, alemanys i anglesos. 


Després de treballar molt realitzant el projecte, el grup va aconseguir l'aprovació de la Unió Europea i una subvenció molt generosa que els permetia crear un intercanvi al qual tothom tingués accés. Tot això es va realitzar a través de l'agència europea que s'encarrega de gestionar les activitats per joves Youth in Action

Durant els deu dies que varen durar les colònies el jovent va realitzar moltes activitats centrades en descobrir les diferents cultures i en reflexionar sobre els valors que cohesionen la societat. També hi hagué molt de temps per a la coneixença i la diversió entre els diversos grups


Les fotos que veieu les va realitzar el nostre molt estimat Pepe!Realitzant activitats
Tot el grup als Oms
RUTA PER MENORCA (2011)


Els adoles de l'Eixam vam anar de ruta a Menorca l'estiu passat. Va ser una experiència fantàstica on vam poder conèixer llocs nous, visitar cales paradisíaques i fins i tot creuar-nos amb un altre esplai del Vallès. 

Vam estar al poble d'Es Mercadal, on vam gaudir dels tradicionals jocs eqüestres, aprenguérem noves cançons i realitzarem dinàmiques sorprenents mentre fèiem camí. Les rialles van les nostres companyes per excel·lència. 

Coneguérem monitors nous que ens ensenyaren moltes coses, i amb el carinyo dels monitors de curs que ens havien preparat tot el recorregut anàvem descobrint els racons d'aquesta illa tan bonica.

Ens agradaria destacar que aquesta ruta ens ha unit com a colla i ens ha permès de conèixer-nos millor tot compartint experiències. Ja tenim ganes que torni a venir l'estiu per marxar de ruta al País Vasc!! 1 comentari: