dijous, 19 de juny del 2014

Monis de #CorconsEnRuta, preparant el #DonostiExpress

El passat cap de setmana, del 6 al 8 de juny, les monitores dels Adolescents (#CorconsEnRuta) vam fer la Tancada de preparació de la Ruta que farem del 5 al 17 d'agost de Bilbao a Donosti. Durant la Tancada, van ser amb nosaltres els intendents que ens acompanyaran a Euskadi.

Durant aquests dies, vam estar reflexionant i escrivint els objectius que ens plantegem per la Ruta, així com l'Eix d'Animació i el Timming General.

 I s'ha de dir que hem avançat molta feina. Hem acabat de quadrar els permisos de pernoctació de tots els dies, hem decidit quines tasques faran els intendents, quins trams farem caminant i quins en transport públic.

Però res comparat amb els súper objectius que ens hem plantejat treballar amb un Eix d'Animació que de ben segur encantarà als Adoles. Voleu saber quin és? Com acaba? Què passarà??? Ahá! Això és totalment TOP SECRET, haureu d'esperar al 17 d'agost!


Us recordem que la colla d'Adoles el cap de setmana que ve marxa a Canet de Mar. Ens trobarem a les 18:30h el divendres 20 als FGC de Rubí i quedarem a la mateixa hora i lloc el diumenge. Durant aquesta sortida farem cohesió, valorarem el curs i ens banyarem moltíssim!

A més a més, el primer cap de setmana de juliol (4, 5 i 6 de juliol), farem tancada de preparació a l'esplai. Hi participaran els Adoles, els monis i els intendents de la ruta. Allà acabarem de parlar entre tots sobre aspectes de la ruta, farem dinàmiques de grup i alguna sorpresa més que estem acabant de muntar.

ATENCIÓ FAMÍLIES! El divendres 4 a les 20h a l'esplai (mentre estem fent tancada de preparació amb els Adoles) farem la reunió sobre la ruta on, a més a més, aprofitarem per valorar el curs amb vosaltres. Esperem que vingueu totes!

Que vagi molt molt bé el final de curs!

Monitores d'Adoles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada