diumenge, 13 de juliol del 2014

Últim dia de curs + Nit a l'Esplai Mitjans!

dinant després de la platja
L'últim dia d'esplai del curs, com ja fa un parell d'anys, vam anar d'excursió a la platja del Masnou! Ens vam passar el matí jugant totes juntes a l'aigua i fent castells a la sorra. Quan el sol començava a apretar i les nostres panxes es despertaven afamades ens vam dirigir cap a un parc d'allà a la vora per dinar. 

En acabat, la colla de Mitjans vam tornar a Rubí ja que ens esperava la nit a l'esplai i teníem molta feina a fer! Després de berenar vam rebre la carta de'n Francis, que ens explicava que ens faria la punyeta tant com podria i que no ens deixaria jugar. Per això vam decidir preparar-nos per quan ens vingués a molestar... Quan va aparèixer va rebre l'escomesa dels nostres globus d'aigua i es va veure obligat a abandonar les seves intencions!

Per sopar vam menjar unes pizzes delicioses que havíem cuinat nosaltres mateixes! Vam jugar molt durant la nit.

A l'endemà, el Petit Príncep ens va deixar una carta de comiat i ens va preparar una festa final. Els Belugues de Foc li vàrem escriure un missatge agraint-li tot el que ens ha fet viure aquest curs juntament amb una llista de jocs per en Francis. 

Us deixem amb imatges del cap de setmana!









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada