dilluns, 21 de juliol del 2014

Joves a l'Empordà: Canvi de ruta

Us passem informació dels Joves que estan fent ruta a l'Alt Empordà. Primer de tot, dir-vos que s'ho estan passant súper bé!

Els joves vam sortir de Begur i van arribar a Torroella de Montgrí el dissabte 19 a mitja tarda. El Ramon i el Miki ens van fer el favor de portar-nos al següent tram (del GR 92 al GR 11)! 

Vam dormir a Vilamaniscle en una bonica zona de càmping i vam caminar fins l'Espolla. Allà una de nosaltres es va fer mal al turmell i vam anar a Figueres.... Per sort, no era res greu! 

Però ha de fer repòs, per això hem decidit passar la nit a la Jonquera i eliminar un tram de ruta. Com que plovia molt vam poder refugiar-nos al refugi on hem dormit de meravella!. A la Jonquera estem fent un dilluns de relax: hem fet bugada, farem una sessió de ioga per descansar l'esquena i a la tarda anirem a buscar un riu on refrescar-nos si fa bon temps. Fa molt vent però, per sort, un solet molt bo!!! Us deixem amb fotos!









FAMÍLIES DE CASALS: Divendres 25 us convoquem a les 13h per fer una cloenda / pica-pica dels Casals.

FAMÍLIES DE CAMPAMENTS: Recordeu que divendres 25 a les 16h ens trobem a l'Escardívol per marxar cap a la Farga de l'Olivet. Allà us donarem el telèfon de la persona de contacte durant els 10 dies.

1 comentari:

  1. Gràcies per informar-nos!!
    El vent té els seus aventatges sobretot pera eixugar la roba però, vigileu no se l'endugui.
    Bona ruta, joves!!

    ResponElimina