dimarts, 1 de juliol del 2014

[#AixòNoSónCasals] Dia 1: Comença l'aventura!

Aquest matí hem començat els Casals d'Estiu 2014. Des d'avui fins al 25 de juliol més d'un centenar d'infants passaran els matins al CEIP Pau Casals gaudint d'activitats, jocs i excursions.

Avui hem començat amb les danses i cançons de bon dia. Tot seguit em fet les colles i cadascuna s'ha presentat i ha jugat moltíssim.

Ara bé, després de l'Espai Autogestionat (Pati) ens hem trobat amb un problema molt gros...  Una empresària, anomenada Delàgen, vol convertir el Pau Casals en una fabrica de xinxetes i ens ha vingut a rebre molt enfadada perquè li hem ocupat l'escola!!!

A més a més, ella no ve sola, aquest matí ens ha presentat els seus sequaços, que s'auto-anomenen hiperministres EGOVA, que s'encarrega de l'economia de la fabrica; DEDOCA, que s'encarrega de les relacions publiques de la fabrica;  CORINTE, que s'encarrega de post venda i producció de la fabrica, HORRACIS, que s'encarrega de recursos humans de la fabrica i, finalment, ANTIECO, que s'encarrega de controlar les emissions de CO2 i gasos de la fabrica.



A través d'una gimkama, hem descobert que vol la Delàgen i els seus companys i tot i que ens hem emportat un bon ensurt hem decidit no fer-li cas i continuar fent els Casals al Pau Casals. 







Per acabar el dia ens hem remullat totes fent jocs d'aigua!



Demà, dimecres 2 de juliol, fem esmorzar saludable, així que enrecordeu-vos de no portar l'esmorzar de casa, que el farem tots junts!

Dijous, dia 3, anem d'excursió tot el dia a la Piscina de la Floresta. Recordeu que:
1. Tornem a les 17h al Pau Casals (i no a les 14h).
2. Ens hem d'emportar esmorzar, dinar i beguda (i hem d'evitar l'ús del paper de plata).
3. Qui no sàpiga nedar s'ha d'emportar bombolleta o similar (prohibit flotador i manguitos!)
4. S'ha de portar l'autorització que us hem donat avui SIGNADA!! sinó no podran venir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada