diumenge, 15 de desembre del 2013

L'energia de l'eixam no degenera

Avui la televisió de Catalunya celebra La Marató per recaptar fons per a la investigació de les malalties neurodegeneratives. Des de l'esplai Eixam hem intentat aportar el nostre granet de sorra en el projecte i vam dedicar l'últim dia del trimestre a realitzar una activitat conjunta pel poble. 

Totes les colles van participar d'una gimcana per fer visible La Marató i sensibilitzar en els efectes de les diverses malalties. Les proves van servir per reflexionar sobre la importància de la investigació per la cura d'aquestes. 

Castanyada, excursions, sortides generals, DUDI, centres d'interès molt treballats... Hem tingut un primer trimestre ben carregat d'activitats, però el proper promet moltíssim!! En breus penjarem al bloc el calendari que vareu rebre als mails a principis de setmana. Us desitgem unes Bones Vacances de d'Hivern!

Aprofitem l'ocasió per informar-vos que el proper divendres 20 de desembre celebrarem l'AGE (assemblea general extraordinària) per parlar sobre el conflicte del local. Ens trobarem a les 19:30 a l'esplai. Rebreu la informació per correu electrònic


A placa Catalunya iniciant l'activitat

Prova de la gimcana

Tancament de l'activitat

1 comentari: