dimecres, 24 de juliol del 2013

Última nit de la ruta d'adoles

Avui ens hem llevat a l'escola Sant Joan de Berga ben descansats i llestos per fer camí cap a Gironella. El camí voreja el riu i està ple d'ombres.

Ahir va ser dia farcit d'activitats. Vam aprofitar que no havíem de caminar i l'espai cedit per fer les activitats autogestionades dels diversos grups de serveis.

A més a més, vàrem arribar a l'època de la colonització de Colom i els adoles van haver de fer front a la fi del món prevista pels maies. Per salvar-se van haver de construir un pont interdimensional a través de la dinàmica dels Dardians.

Per la nit vam estar fent danses i cançons abans de l'enciclopèdia que ahir, el dia de la I.lustració. També vam fer un sis a traïció.

Avui Gironella es convertirà en Paris el dia abans de la presa de La Bastilla. Aquesta tarda farem un joc de pistes on s'enfrontaran Jacobins i Girondins per prendre el poder. A la nit, farem l'última activitat autogestionada i farem una festeta. Demà serà el dia de la Primavera dels Pobles, on treballarem el concepte de nacionalisme. A la tarda, marxarem cap al campament. 


PD
: S'ens ha colat una foto del grup de joves que participa en el 
TP
GE
RH
ER 
FP
R D
IV
ER
SO
TY

1 comentari: