divendres, 19 de juliol del 2013

#corconsenruta, ja som al quart dia'

Sembla que no fagi res del dimarts, quan ens vam retrobar a la plaça de la nova estació, però avui ja som al quart dia de ruta. Fins ara, hem caminat molt (45km) i la pluja ha estat el nostre company de viatge (esperem que avui ho deixi de ser).

Si dimarts ens van visitar reis i deeses mesopotamiques a Ripoll, dimecres els Déus egipcis van escollir un Adole com a faraó qie va governar tota la tarda de Gombren, fins a l'hora del judici final i la balança de Maat.

Ahir, el dur camí per carretera (no previst, però degut a la pluja vam valorar més segur que no l'etapa de muntanya fins a Castellar de n'Hug) vam arribar a la Pobla de Lillet, on el senat romà va intentar per totes totes evitar que els gals corcons esdevinguessin ciutadans romans i poguessin dormir aquesta nit. Tot i així, els #corconsenruta ho van aconseguir.

Hem passat nit a la Rectoria i ens hem llevat d'hora per fer camí cap a Guardiola del Berguedà, on si no plou dormirem a la pista de futbol i si ho fa ho farem en una porxada. Aquesta tarda, farem activitats relacionades amb l'Antiga Grècia. Demà farem una curta caminada fins a Bagà on passarem dues nits i descansarem de caminar.

Us deixem amb algunes fotos d'aquests últims dies...

2 comentaris: