dilluns, 15 de juliol del 2013

Èxit d'AGE

Una calorosa tarda d'un diumenge de juliol, els monis, les famílies i els infants de l'esplai Eixam no tenien altra cosa a fer que reunir-se a parlar sobre l'entitat. I posats a fer feina van votar i esmenar la nova junta directiva, l'ideari de l'esplai, els estatuts i el Reglament de Règim Intern. 

Per amanir bé la jornada, durant el matí van preparar diverses taules de debat on, entre altres temes, van compartir què els havia aportat l'esplai tot construint així una visió conjunt molt enriquidora sobre el que fem a l'esplai, punts forts, punts febles i propostes pel futur.

Al migdia van fer una barbacoa tots junts i al tocar les 16h es va iniciar l'Assemblea General Extraordinària. Malgrat que potser es va fer una mica llarga va ser d'allò més profitosa i amb força participació (tenint en compte que ja és estiu i molts ja estareu de vacances). 

En breus rebreu l'acta de la intensa jornada d'avui. De moment us deixem amb algunes imatges de l'Assemblea! 

PD: I recordeu que dimarts la colla d'Adoles ja s'esfuma a caminar pel Ripollès i el Berguedà, seguits ben d'aprop pels segons campaments de l'esplai i el T4D dels Joves!











1 comentari: