dilluns, 24 d’octubre del 2016

El tren fantasma!

Viatori Patuit!

Ja portem ben bé un mes fent esplai i, a la colla de petits, ens ha quelcom ben curiós. Resulta que després del primer dia d'esplai vam decidir anomenar-nos "El tren fantasma" i, arrel d'això, hem rebut un seguit de cartes d'una persona que es considera un artista total i que volia viatjar amb nosaltres pel món per conèixer altres artistes i mostrar el seu art. 


Li vam contestar que potser s'havia equivocat, que no érem un tren de veritat (o sí?) però que ens agradaria saber com tenia pensat viatjar. L'artista, que per cert es diu Euria Ametz, ens va contestar que ho faríem a través de l'art. I així va ser que ens va enviar la història d'un amic seu que tocava el violí pel carrer per guanyar-se la vida. Un dia, un passejant va deixar dins el barret de l'amic violinista una cosa màgica que va fer molta il·lusió al músic. Però L'Euria Ametz no sap què era això tan màgic ja que el seu amic no va acabar d'explicar la història. De manera que ens va demanar que acabéssim la història que ens havia explicat amb la nostra imaginació i a partir de les dues il·lustracions que ens feia arribar sobre el violinista. 

I els petits es van animar a acabar el conte i a escriure-li una carta per saber més coses d'aquest artista misteriós. Aquí us deixem amb algunes fotografies del cap de setmana passat.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada