dimecres, 26 de novembre del 2014

LES 10 COSES QUE HAS DE SABER SOBRE L'#AGOEixam14

1. L’AGO és el principal espai de participació de l’entitat, es celebra un cop a l’any.

2. Hi poden participar infants i joves, famílies i monitores – amb dret a veu i vot – i també ex-monitores, només amb dret a veu.

3. A l’AGO s’aproven  les memòries i balanços del curs anterior, els projectes i pressupost del curs actual i resolucions de posicionament i reglamentació de l’entitat.

4. La documentació de l’AGO s’envia per correu electrònic a tots els membres de l’entitat 30 dies abans. Si no l’has rebut, demana’ns-la.

5. Es poden presentar propostes de resolució abans del 30 de novembre a ceeixam@gmail.com

6. Es poden presentar comentaris, preguntes i esmenes a la documentació i l’ordre del dia abans del 8 de desembre completant el formulari.

7. El matí abans de l’AGO es farà la Jornada Participativa. Tothom qui ho vulgui tindrà l’oportunitat de resoldre dubtes i així construir totes juntes el #ProjecteEixam.

8. Els punts s’aproven o es declinen amb un 75% dels vots.

9. Monitores, amb el 40% del total de vots, Famílies i Infants i Joves (amb un 30% cadascun) tenen la oportunitat de decidir el futur de l’entitat.

10. Si tens cap dubte, pregunta, si no t’has apunta’t a l’Assemblea, fes-ho clicant aquí. Vine a construir el #ProjecteEixam, vine a l’#AGOEixam14!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada