dimecres, 26 de març del 2014

Trobada General de Sector

Aquest any Rubí ha estat el punt de trobada dels diversos esplais del Vallès que han participat a la TGS del nostre sector d'Esplais Catalans.

Escola Ca n'Alzamora, Mitjans, sopar.
Petits a plaça Pearson 
Durant el dissabte els tres grups d'edat van estar fent jocs de coneixença tot posant en comú aspectes dels diversos esplais assistents i les ciutats de pertinença. Castellbisbal, Terrassa, Palau Solità i Plegamans, l'Ametlla del Vallès i Rubí; Gatzara, Bonaire, Egara, Farfalla, Can Parellada, Botó, GEPA, Ulele i Eixam. L'obejctiu? Treballar els diversos esplais del sector Vallès. 

Diumenge ens vam unir en un cercavila que recorria el centre de Rubí acompanyats de la batucada Explosión Rítmica. Volíem fer visible els esplais i la cohesió del sector després del cap de setmana. 

Tres escoles rubinenques (Ca n'Alzamora, 25 de setembre i Pau Casals) van acollir les diverses activitats. Ens hi vam trobar molt bé i  els estem molt agraïts per cedir-nos aquests espais, així com a l'Ajuntament de Rubí per tot el suport donat.   

El dilluns passat les monitores de la comissió TGS valoràvem molt positivament el desenvolupament i organització de la trobada. Els infants van relacionar-se d'allò més amb els d'altres esplais. El Joc és la millor que sabem per enfortir l'associacionisme en el lleure i fer xarxa. 

Els nens i nenes de diverses edats descobreixen que hi ha altres esplais que fan com ells i, alhora que s'adonen de les semblances, les diferències afloren en la convivència portant a un enriquiment personal i col·lectiu. Barreja de sentiments: orgull per l'esplai propi i ganes de conèixer què fan les altres entitats. 

L'esforç que requereix preparar aquesta moguda pren sentit davant del resultat i el gaudi dels petits, mitjans i grans! L'any vinent més i millor!

un grup de mitjans dissabte tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada