divendres, 28 de març del 2014

Cap esplai sense local



El cap de setmana passat l'Eixam va baixar a Barcelona per sumar-se a la reivindicació de locals dignes pel lleure educatiu. 

Adoles va estar fent activitats relacionades amb el nostre local durant el matí pel centre de Barcelona. La resta de colles vàrem baixar pel dinar conjunt a Plaça Catalunya. Infants i Joves, famílies i monitores vam participar del cercavila que baixava per Portal de l'Àngel, creuava plaça Catedral,  feia parada a Plaça Sant Jaume i finalitzava a Plaça Sant Miquel. Un plugim d'aigua acompanyava els càntics i la batucada durant la manifestació. 

Al final de recorregut ens esperava Noè Rivas per amenitzar la festa amb animació infantil. Havia fet una cançó en motiu de l'acte Localitza't amb Marc Rivas: 'Totes a la Mani'. La pluja no va ser cap impediment perquè tots els esplais poguéssim fer visible la problemàtica amb la que ens trobem. 

Al llarg de la setmana ja hem anat fent difusió a través de tots els mitjans del manifest i de les situacions d'altres esplais (i.e.: ràdio amb la trucada d'Arnau Terrassa, monitor de la comissió Localitza't). La valoració que es fa del dia és molt positiva davant l'enorme participació dels diversos esplais (sobretot del sector Barcelona però també del Vallès;).


Infants i Joves, monitors i monitores a Plaça Sant Miquel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada