dimecres, 13 de novembre del 2013

Les Vesprades de l'Eixam

El David i la Núria durant un programa
Segur que ja ens heu sentit! O potser no... Aquest any la Ràdio de Rubí ens ha donat un espai mensual als monitors i monitores de l'esplai Eixam per poder dir la nostra a través d'aquest mitjà. El programa s'anomena "Les Vesprades de l'Eixam". Ja portem dos programes que podeu escoltar des d'aquest enllaç!

I què volem aconseguir des de la ràdio? 
En primer lloc, és una nova manera de fer-nos visibles al poble i de mostrar les activitats que realitzem a l'Eixam. Per altra banda, volem reivindicar la nostra tasca educativa a partir d'anar explicant mensualment el perquè del voluntariat, què és la coeducació, els valors que defensem des de l'Ideari, etc. 

Però sobretot, és un punt d'unió entre totes les persones que hagin estat vinculades de l'entitat. Deixem sempre un gran espai per a l'humor (amb les balugades del mes) així com entrevistes per tenir una visió més propera del que s'esdevé als entorns de l'Eixam. 

I quan s'emet?
Ens podreu escoltar el tercer dimecres de cada mes a les 20h del vespre al 99.7 FM. Així doncs, escolteu-nos el proper dimecres 20 de novembre!

de dreta a esquerra: David, Núria, Miki iAina.
Els presentadors del programa de ràdio.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada