divendres, 8 de novembre del 2013

Dinàmiques Formatives

Aquest any iniciem el procés de relleu amb la colla de Joves. L'objectiu és aconseguir la seva total integració dins l'equip de monitores i donar-los unes eines mínimes per a poder-se desenvolupar com a tals dins de l'esplai. És per això dedicarem alguns diumenges del curs a realitzar una sèrie de dinàmiques-formatives que toquen diversos aspectes importants sobre la tasca de l'entitat i la implicació dels monitors/es en aquesta.  

Fa uns dies vam realitzar la primera, on vam tractar les nocions de temps lliure/lleure, la concepció que els Joves tenen de l'esplai així com iniciar-los en el coneixement del nostre Ideari. Aquests Joves prometen!

La idea és que poc a poc vagin prenent espais de la dinàmica dels dissabtes i de les sortides generals perquè s'impliquin en la preparació d'activitats i vegin el funcionament de l'equip.

A més a més, un dels objectius acordats en Assemblea de monis és que la colla de Joves dinamitzi i prepari la Sortida General del 3r Trimestre així com exerceixin de premonis en part dels Campaments d'Estiu de l'any que ve.

Mural sobre quin model té l'Eixam.

Debat sobre l'Acció Pedagògica de l'Eixam (Ideari I)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada