diumenge, 23 de juny del 2013

#corconsenruta acaba el curs fent nit a l'esplai!

Aquest cap de setmana, els #corconsenruta (Adoles) han fet nit a casa d'un monitor després de passar el dissabte a la platja amb la resta de colles. Aquesta ha posat punt i final a un curs ple d'activitats noves i innovadores com a Adoles. La cosa, però, no acaba aquí perquè part de la colla prepararà una andròmina el dimarts per participar a la cursa d'Andromines de la Festa Major del poble que es celebrarà el proper dilluns 1 de juliol a les 17h a la baixada de Sant Muç.


Per altra banda, aquest estiu marxem de ruta (el hashtag #corconsenruta ho diu) per recórrer dues comarques catalanes: el Ripollès i el Berguedà. 


Aquesta començarà el dimarts 16 de juliol i acabarà el 25, on els adolescents arribaran al campament de les altres colles per passar uns dies tots junts. 

Aquesta ruta posarà punt i final a un any que els monis considerem molt positiu i on ens ho hem passat molt bé, agraïm molt el suport de totes les families i la confiança dipositada, gràcies per formar part d'aquesta #energiadeleixam.



Monis de #corconsenruta

Albert Franch
Adaia casillas
Alba Lafarga
Miki Rueda


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada