divendres, 12 d’abril del 2013

Setmana intensa

Aquest dissabte hi haurà esplai normal per a totes les colles! Aprofitem l'ocasió per informar-vos sobre les activitats que portarem a terme la setmana vinent.

La colla d'Adoles viurà la setmana del cigró! I què és això? Doncs es basa en conviure tot el grup de dimecres a diumenge a l'esplai. Seguirem amb les nostres obligacions (escola, institut, universitat, activitats extraescolars, etc.) però compartirem un espai comú propici per desenvolupar autonomia, responsabilitat individual i col·lectiva. El més important és gaudir d'uns dies lectius amb els companys de l'esplai i els monitors i monitores.

El dissabte 20 i el diumenge 21 iniciem el nostre Sant Jordi! Durant aquest cap setmana estarem venent llibres de segona mà a Rubí tot escalfant els motors per la diada del 23, que ens trobareu venent roses tot el dia. Us seguirem informant sobre aquesta jornada!

La colla de Joves se'n va de campaments internacionals i per poder-los pagar han engegat una campanya econòmica molt engrescadora! Estan venent samarretes i pantalons personalitzats. Tenen molt d'art! Aquí us deixem un enllaç al seu lloc web. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada