dijous, 18 d’abril del 2013

#CigróCorcons Setmana del Cigro, primer dia

Benvolgudes famílies i món en general,

Primer dia superadíssim amb nota de la Setmana del Cigró de la colla dels Corcons (Adoles). Ara ja fa hores que dormen després d'un vespre intents.

Els monis ja portàvem hores a l'esplai, més exactament des de mig matí, preparant activitats i netejant l'esplai. Els Adoles han començat a arribar a quarts de set de manera esglaonada i ens hem instal·lat a la part d'adalt de l'esplai, on dormirem les properes quatre nits.

Després entre tots hem fet el sopar, un sopar SANÍSSIM! Avui hem sopat pure de carabassó i patates i peix al forn,

Abans, però, hem dinamitzat una activitat per a la reunió d'esplais del Sector Vallés d'Esplac, on els propis Adoles han explicat el joc i hi han participat... ha estat molt divertit! I és que el primer dia del Cigró ha coïncidit a l'esplai amb una reunió molt important dels esplais del Vallés.

A quarts d'onze, amb els deures acabats i ben cansats, hem anat a dormir mentre els monis acabaven la reunió i preparaven el dia de demà.

La jornada comença demà amb una sessió d'Aerobic a les 6:45 i l'esmorzar de les 7. Tothom cap a l'Institut i la Universitat i amb un fantàstic dinar que preparan l'Adaia i el Miki. Us deixem amb una foto de la reunió del Sector Vallés i una altra de la foto de l'activitat dinamitzada pels Adoles. Demà... més i millor!

 Reunió de Sector amb deu esplais i +30 pers.

7 maries amb els Adoles i tots els monitors del Vallés

Bona nit!
#corconsenruta
#cigrócorcons

1 comentari:

  1. Molt bona idea això de l'Aerobic matiner!!!
    Serà diari? Quan tornin a casa ens faran una coreografia?

    ResponElimina