dilluns, 18 d’abril del 2016

MONIFESTA'T

BOOOOOON DÍA FAMILIA!

Com haureu vist, l'equip de monitores hem estat ausents al llarg del cap de setmana. I per què?

Fàcil! Hem estat formant-nos, creixent i gaudint a la Monifesta't!!!
La Monifesta't és la trobada de monis de tots els esplais, federats a Esplac, de Catalunya. Es celebra cada 2 o 3 anys, i aquest cop ens hem trobat a Berga, capital del Berguedà.
Dissabte ens vem haver de llevar molt aviat...però va valdre la pena! Només arribar, els nostres EGS ens van inscriure i els diferents esplais vem participar a un seguit d'activitats de coneixença. Després de dinar, va començar l'espai formatiu, on les monitores participàvem a dues formacions que previament havíem escollit.

A la nit, després de sopar, es va col·locar un escenari on hi va tenir lloc l'actuació de dos grups de música locals. Les monis ens vem relaxar i cohesionar a base de bones vibracions i bon ambient!


Diumenge al matí, tot i el cansament, ens vem trobar a l'Ajuntament de Berga per escriure el manifest de la Monifesta't i reivindicar la nostra tasca educativa com a monitores.





Les fotografies que us hem deixat són de l'equip que es va desplaçar fins a la trobada, de les EGS del Sector Vallès i de totes les participants de l'acte reivindicatiu amb el manifest!


#monisimparables #Monifesta't2016 #energiadeleixam

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada