divendres, 26 de juny del 2015

Comença l'aventura... #AixòNoSónCasals2015

Benvolgudes famílies, 

És un plaer de part de tot l’equip de monitores dels Casals d’Estiu 2015 donar-vos la benvinguda... Que comenci l’aventura!

Els Casals d’Estiu són una activitat molt important pel Centre d’Esplai l’Eixam, us animem a consultar el nostre IDEARI (què pensem, què volem) i el MANIFEST que vam redactar l'any passat a la Tancada de Preparació dels Casals d’Estiu (on definim i marquem diferències entre el nostre casal i la resta).

Us adjuntem la presentació que vam passar a la reunió amb famílies per a que tingueu clar tot allò que vam parlar:


A més a més, us adjuntem el timming general dels casals (quan fem activitats conjuntes, per colles, excursions i jocs d'aigua):


Finalment, us fem un seguit de recordatoris:
  1. Els infants han de portar cada dia: crema solar, tovallola, gorra, banyador, xancles de bany, roba que es pugui embrutar/vella i esmorzar!
  2. Dimecres no s'ha de portar esmorzar, perquè ho fem al casal
  3. Tots els dijous fem excursió, i cal portar, a més a més, dinar i aigua. Els dijous 9 i 23 anem a la piscina, i si l'infant no sap nadar o sap nadar poc ha de portar bombolleta o similar (MAI flotador o manguitos).
  4. Qualsevol dubte podeu trucar al 682-550-821 o enviar un correu. Durant el casal, podeu parlar amb el Miki (Alliberat) a la majoria d'entrades i sortides. 
  5. Per l'ampliació de setmanes, recordeu que el període per demanar plaça acaba el dimecres abans. Us informarem si l'infant té plaça el divendres abans. 

No oblideu visitar-nos al bloc: www.esplaieixam.blogspot.com
I... creiem que res més! 

Desitjar-vos una molt bona Festa Major, i ens veiem dimarts!


Equip de monitores dels Casals d'Estiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada