dimecres, 11 de febrer del 2015

Procés participatiu d'elaboració del PEC!


Després d'unes vacances, tornem a actualitzar al bloc amb el que, de ben segur, serà l'activitat transversal més llarga i participativa que hem fet a l'esplai...

L'ELABORACIÓ DEL PROJECTE EDUCATIU DE CENTRE!!!

Les monitores portem anys reflexionant sobre quina és la nostra funció com a entitat de lleure i quina és la nostra manera d'educar, i tot i que és quelcom que canvia constantment (la societat es transforma, les monitores canviem) creiem que ha arribat el moment de plasmar què és i què fa l'Eixam en un document: el PEC.

Tot i així, aquest procés no el volem fer soles, doncs l'Eixam el formem tant monitores com famílies i infants i joves. Des de l'equip de monitores, hem creat una acció formada per cinc monitores que s'encarrega de coordinar-ne el procés.

Per això, volem que sigui un procés participatiu on totes hi col·laborem aportant el nostre gra de sorra.

En la següent infografia trobareu la proposta d'espais de participació de totes [revisable]:


Així doncs, les famílies esteu convidades a participar-hi! 

A partir d'aquest dissabte, i la gran majoria d'esplais normals d'ara fins a finals de curs, hi haurà una urna a les entrades i sortides de l'esplai on podreu deixar les vostres respostes.

Cada setmana proposarem una pregunta que podreu respondre o bé els dissabtes a l'urna o durant tota la setmana via correu electrònic!

Més endavant, ja obrirem nous espais de participació i reflexió. Tot i així, si teniu qualsevol dubte o suggeriment parleu amb les monis!

La pregunta d'aquesta setmana [dissabte 14 de febrer] és: Per què vens a l'esplai?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada