diumenge, 11 de maig del 2014

Reprenem l'activitat!


Ja hem començat el tercer trimestre! I de quina manera!

Sant Jordi va ser tot un èxit! Els esforços dedicats als dos dies van valdre la pena per la campanya econòmica de les activitats d'estiu d'Adoles i Joves. Les dues parades lluïen sota el sol de primavera i molts curiosos es van acostar a mirar els nostres llibres.

Per altra banda, la colla d'Adoles tot just ha acabat la Setmana del Cigró d'enguany, una setmana en la que monis i Adoles han conviscut entre les parets de l'Eixam. 

I... Ahir vam fer el primer dia del trimestre! El bon temps va acompanyar les activitats de totes les colles, que reprenen els seus Centres d'Interès i dinàmiques. 

__________________________________________________________________

Com sempre, tenim cosetes a recordar-vos! Fa molt que vam enviar els calendaris del trimestre i potser no recordeu què farem... No patiu! Ara mateix us refresquem la memòria!

El cap de setmana vinent marxem de Sortida General! Una sortida en la que hem comptat amb una gran participació de la colla de Joves (ja es preparen pel relleu de l'any vinent). 

17 - 18 de maig: Sortida General
On? a Cubelles, al Mas de'n Pedro
Com hi anem? amb autocar
Com quedem? a les 9h al pàrquing de l'Escardívol

Què han de dur els infants? esmorzar, dinar, sac de dormir, roba de recanvi, capelina, lot i molta energia de l'eixam!


Us mantidrem informats del que anem fent! De moment això és tot! Esperem que ens confirmeu l'assistència dels infants via mail o trucant als telèfons adjunts a la carta! (responeu la carta tan si veniu com si no!!!)


Moltes gràcies per l'atenció! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada