divendres, 15 de febrer del 2013

Carnestoltes i dissabte casteller!

 Dissabte passat vam participar a la rua de Carnestoltes un bon grapat de monis i famílies. MOLTES GRÀCIES totes les persones que van participar tant en el muntatge d'infraestructura i disfresses com a les que van participar a la rua! I moltes felicitats per a les famílies de la Schola, que vau guanyar el primer premi!!! Estem molt contents per vosaltres!!!
Aquest dissabte es presenta una mica especial, les colles de Petits, Mitjans i Grans rebran una visita sorprenent: els Castellers de Rubí compartiran amb nosaltres una activitat per aprendre què són els castells i com es fan. Porten per a nosaltres un munt d'activitats divertides i de segur que coneixerem gent nova i interessant.
El que faran, ens han explicat, serà fer un taller de castells on els infants podran aprendre de manera segura i divertida. No es farà cap castell ni pilar sencer, és clar! Però podrem veure com es fa d'anxaneta o acotxador, o com ens hem d'enfilar a una persona. Quatre monis de l'Eixam, la Mireia, l'Aina, el Gerard i l'Adrià, són membres d'aquesta colla i ens acompanyaran durant l'activitat.

La colla de Joves té preparada una altra sorpresa: Per fer una mica de campanya econòmica per anar de campaments internacionals aquest estiu, prepararan per a tothom un berenar especial i suculent, que tothom podrà tastar i comprar a les 6:30 quan acabi l'esplai.

A més, la colla d'Adoles demà no hi serà perquè marxen tot el dia d'excursió a Barcelona. Els seus monitors els hi han preparat un dissabte ple de sorpreses, jocs i convivència al que han anomenat "Barcelona Express". Durant els pròxims dies ja ens publicaran una entrada al bloc explicant-nos que han fet (i amb fotos!).

I per acabar, els Monis ens tancarem a l'esplai dissabte al vespre i diumenge per preparar la Sortida General amb les famílies i continuar amb l'elaboració del Projecte Educatiu de Centre. Pròximament rebreu més informació d'ambdues coses.

Esperem que les activitats siguin molt enriquidores i plegats aprenguem moltes coses. Us esperem aquest dissabte!

Monis de l'Eixam

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada