diumenge, 22 de juliol del 2012

Tot controlat - Actualitzem!

Bon vespre!

Després de les darreres informacions per part del govern, hem decidit dormir sota cobert. És una mesura preventiva i esperem que demà ja puguin controlar el foc i puguin tornar a dormir a les tendes.

Així, aquesta nit la cosa queda així:

Els grups de mitjans i grans, que avui han començat la ruta, dormiran al Pavelló municipal de Roses. Fa una estona estaven acabant de sopar i ja se n'hi anaven, que avui ha estat un dia molt llarg i cansat!

El grup de petits i intendència dormiran a la casa del costat del campament. Han parlat amb els propietaris del terreny, i els deixen dormir al garatge de la casa. Els infants estan molt emocionats!

Podeu estar molt tranquils. Al terreny d'acampada no hi ha arribat el fum i han fet vida absolutament normal durant tot el dia.

A mida que passin les hores i els aconteixements anirem valorant si s'han de fer més passos. De moment, tot controlat!

Us anirem informant de tot plegat puntualment.

Bona nit!

ps. Els nens i nenes s'ho estan passant la mar de bé! Els campions de la ruta han fet una molt bona caminada, ara els toca dormir i agafar forces! (ben aviat us penjarem alguna foto)

1 comentari:

  1. Us agraïm moltíssim la informació que ens aneu facilitant. Per ser els vostres primers campaments, ja heu pagat la "novatada". Ànims, tot quedarà en una anècdota!
    Família Ribas Civit.

    ResponElimina