divendres, 11 de maig del 2012

Esplaiada 2012!!!!!

Els dies 4,5 i 6 de maig hem participat en la Trobada General d'esplais a Ripoll, l'ESPLAIADA 2012! Allà vam passar el cap de setmana un total de 1800 infants i monitors! 

Els Adoles van pujar divendres a la tarda i van poder gaudir de concerts mentre coneixien nous joves d'altres esplais d'arreu de Catalunya. 

Els petits, mitjans i grans vam sortir des de l'Escardívol el dissabte al matí i vam arribar a Ripoll sobre les 12. Allà vam instalar-nos per grups d'edat, vam dinar, i a la tarda cada grup va fer la seva activitat! Els petits van participar en una gimcana per la plaça de l'Ajuntament de Ripoll, els mitjans van realitzar una excursió tot seguint pistes i els grans van fer una manifestació pels carrers del poble. A la nit cada grup va tenir també una activitat de nit, i després, molt cansats, vam anar a dormir.

El dia següent, vam participar en una flashmob amb la cançó "L'energia de l'esplai", i despres va continuar la gresca amb l'animació del grup. Tot i que ens va ploure i vam haver de posar-nos sota cobert.

Va ser molt divertit i ens ho vam passar molt bé! 

Aquí us deixem algunes fotos i vídeos de l'Esplaiada 2012!

VÍDEO


FOTOS 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada